Over ons

Met ruim 24 jaar ervaring in de automobielbranche vind u in Liberty Cars Valkenburg een betrouwbare partner als het gaat om het kopen van een goede en streng geselecteerde occasion of een nieuwe auto van elk gewenst merk. Kijk op "onze voorraad"

 

Niet te vergeten is onze specialisatie en jarenlange ervaring in de import en verkoop van alle Amerikaanse auto’s. Als een van weinigen zijn wij gecertificeerd "us cardealer"

 

Ook voor goed en eerlijk onderhoud aan uw auto bent u bij Liberty Cars aan het juiste adres. In onze moderne en ruime werkplaats staat een team van goed opgeleide en gecertificeerde eerste monteurs voor u klaar die naast hun enorme kennis en ervaring, beschikken over de modernste uitleesapparatuur waarmee ze alle merken auto's kunnen uitlezen. 

U kunt bij ons terecht voor regulier onderhoud, reparaties, onderdelen, aircoservice, APK en aankoopkeuringen. 

 

Bij Liberty Cars heerst een woonkamersfeer. Het bedrijf is niet al te groot en vooral laagdrempelig. Ons motto; De klant moet zich zo snel mogelijk op zijn gemak voelen en altijd de nodige aandacht krijgen. 

Bij Liberty Cars moet men ongedwongen kunnen rondkijken en aan onze gezellige koffiebar staat altijd een kopje koffie of thee voor uw klaar. De werkplaats is open en voor iedereen toegankelijk. 


Lees in ons "gastenboekwat onze klanten over ons schrijven.


We hopen u snel te mogen begroeten.
Dave Agueria & team